UV-Rugby

 

Havbasserne er mere end en dykkerklub, vi spiller også UV-Rugby. Det holder os i form og er en sjov sport for vandhunde – det giver en høj grad af vandføling.

Holdet!

Holdet!

 

Hvordan foregår spillet? 

UV-rugby spilles på tværs af den dybe ende af et svømme-bassin med en bold der er lidt tungere end vand. De to hold kæmper om at lave flest mål i modstanderens målspand, der står på bunden. Bolden må ikke komme over vandet… dvs. alt spil foregår under vand!

UV-rugby er en kontaktsport hvor det er tilladt at takle og fastholde spilleren der har bolden. Men bare rolig, der er regler der forhindrer hårdt spil, skader og drukneulykker. UV-rugby er et fart-fyldt og morsomt boldspil. Kom frisk og prøv det en aften.

Du kan også læse mere om sporten på Dansk Sportsdykker Forbunds side om uv-rugby: www.undervandsrugby.sportsdykning.dk

Hvem deltager?

Alle medlemmer af Havbasserne der har lyst og ofte også gæster fra andre klubber. Interesserede kan efter aftale deltage i træningen for at prøve dette udfordrende spil.

Hvor ofte spiller vi?

Havbasserne træner UV-rugby mandag og torsdag aften i vinterhalvåret – september til juni i Farum Svømmehal. Vi har haltid fra kl 20:50 – 22:00. Vi spiller også kampe. Vi spiller i første division og deltager i 5-8 kampe i efterårs såvel som forårssæsonen.

DSCN9761

Kontakt Mik for yderligere oplysninger mandag eller torsdag til træning i Farum Svømmehal omkring kl. 20.50, eller på mik@talent.dk