Aktiviteter

Faste Svømmehalsdage
Hver mandag og torsdag kl. 2050 har vi tid i Farum Svømmehal. UV-rugby holdet træner her og en hel del møder op for at holde saunaformen ved lige. Mange dykkerture aftales her og endnu flere røverhistorier deles…

Faste Dykkerdage
Vi dykker fast hver tirsdag og søndag med afgang fra svømmehallen kl. 1730 hhv. 0900. Se mere under ”Dykning”.

Krebsegilde
Hvert år i starten af september holdes der krebsegilde ved Naturskolen ved Farum Marina. Først dykker vi og fanger krebs som derefter tilberedes over bålstedet. Alle er velkomne – også dem der blot vil smage krebsen men ikke selv vil fange… Som regel fortælles der røverhistorier til langt ud på natten.

krebsegilde

Juledyk
Hvert år mødes vi den 24. december kl. 10 ved Farum Marina og ønsker hinanden glædelig jul. Vi har tit haft problemer med at Cognac nissen har været på spil og stjålet cognacen som skal i kakaoen – det betyder at vi må ud i Furesøen og lede efter ham – det lykkedes altid og vi kan herefter ønske hinanden glædelig jul med en kop varm kakao med cognac og en portion æbleskiver.

Cognac Nissen fanget
Cognac Nissen fanget

Fastelavn
Hvert år til Fastelavn slås der katten af tønden i Furesø Marina. For de store Havbasser foregår det i vandet mens små Havbasser som regel får lov at gøre det tørskoet.

fatelavn

Lysekil
Hvert år i ugen omkring Kr. Himmelfart tage vi til Lysekil på den svenske vestkyst. Turen foregår fra fredagen i ugen før Kr. Himmelfart til søndagen efter – dvs. i alt 10 dage. Man kan deltage enten fra fredag til onsdag, fra onsdag til søndag eller hele perioden. Vi bor i campingvogne og er fælles om madlavningen. Alle vores både er som regel med og det betyder at vi alle de dage hvor det er vejr til det sejler ud i skærgården og dykker der.

Ålesund
Hvert 2. år har vi tradition for at tage til Ålesund på den Norske Atlanterhavskyst. Vi bor i Ålesund dykkerklubs klubhus og benytter deres faciliteter men medbringer selv vore både. Ålesund ligger relativt godt beskyttet mod vestenvinden og der kan derfor dykkes fra båd de fleste dage – i skærgården er der en fantastisk blanding af vrag og naturdyk og sigten er altid i top.

DSCN4925a

Øvrige
Ud over de faste indslag arrangeres der gennem året en lang række af arrangementer så som oktoberfest og overnatning i shelter med tilhørende røverhistorier. Der arrangeres også jævnligt ture til Rødehavet eller Maldiverne medlemmerne imellem.