Nye dykkere

Velkomst til den nye havbasse

Ønsker du at opleve verden under vandet så er du det rette sted. Vi er en bred klub med en broget skare af mennesker, som er fælles om vores undersøiske hobby.

Kunne du tænke dig at deltage i vores UV-rugby og vores UV-jagt, så har vi ingen krav, men syntes du skal komme med til træning og se os an. Af udstyr skal du bruge en maske og nogle finner.

Kontakt UV-jagt hhv. UV-rugby for mere information.

Ønsker du at komme med ud og dykke i de Danske farvande, så skal du ved indmeldelse være uddannet dykker. For altid at kunne deltage på åbne klubdyk skal du helst være PADI AOW / CMAS ** eller tilsvarende. Dette er ikke et krav ved indmeldelse, men vi anbefaler at du opkvalificerer dig hvis du ikke allerede dykker på dette niveau.

Du er altid velkommen på vores klubaftener som efterår, vinter og forår er mandag og torsdag kl 20:50 – 22. Her svømmetræner vi, spiller UV-Rugby, tester udholdenhed i saunaen efterfulgt af hygge i klublokalet. Eller om sommeren aftale at tage med på et tirsdagsaften-, eller søndagsdyk. Send dit navn, adresse, e-mail og telefon, og gerne med lidt om din dykkerkarriere til dykker@havbasserne.dk, så vil du blive kontaktet.

Gæstedyk

Alle dykkere, som vil med ud og dykke med os, er velkomne. Du skal blot råde over dit eget eget udstyr, da klubben ikke har udstyr til udlån.

Til vragdyk anbefaler vi tørdragt og PADI AOW eller tilsvarende. Kommer du alene så bliver du parret med en erfaren klubdykker som dykkermakker.

Kontakt vores formand for at komme med på vores email-liste, for at holde dig opdateret om vores ture. Hos formanden kan du også høre mere om hvor og hvordan vi dykker i den kommende tid, ligesom du givetvis vil blive inviteret med i bassinet.

Bemærk at vi dykker som vejret tillader det, og derfor har vi ikke dagsture planlagt meget mere end en uge frem.

Vi har faste dykkerdag til klubdyk hver søndag, men afvikling beror på de fremmødte. Er man i tvivl om der dykkes så spørg på vores mail-liste. I sommer halvåret har vi tillige fast klubdyk tirsdag aften, med samme forbehold for vind og vejr.

Vi deles ligeligt om omkostninger til dykkerture dvs. kørepenge, benzin, olie og havnepenge. En typisk bådtur koster mellem 100 og 350 kr inkl. kørsel fra Farum.

Ansvarsfraskrivelse

Skal du med os ud og dykke i åbent vand, så skal du underskrive en ansvarsfraskrivelse. Denne formular har vi liggende til underskrivelse i vores klublokale, og den kan desuden downloades her: Ansvarsoplysning

Indmeldelse

Vil du med op og træne eller vil du bare med ud og dykke er din indmeldelse altid velkommen. Vi opkræver ikke noget gebyr for indmeldelse, og kontingentet til klubben udgør 450,- kr/halvår. Oven i dette kommer der som regel kontingent til Dansk Sportsdykker Forbund som pt. er på 150,- kr/halvår.

Udfyld formularen her

Færdigheder

Vi dykker fortrinsvis på vrag. Niveauet som vi dykker på kræver CMAS ** eller tilsvarende, f.eks. PADI AOW. Som åben CMAS klub optager vi dykkere med andre anerkendte uddannelser f.eks. PADI.