100% i Skovshoved 25/6

Vejrudsigten lover 2 m/s fra øst og vi skal bruge 4m/s! Censor mener at der vil komme en brise sidst på dagen, så vi gennemfører speedbådsprøven.

Billedet indeholder sandsynligvis: himmel, friluftsliv, vand og natur
Teoriprøve i sikker corona afstand – der blev anvendt sprittede skriveredskaber.

Traileren hænger i bremsen, kør forsigtigt! Ups, kan vi nu få problemer med at få båden til Skovshoved og retur! I god tid ved garagen. Kapre brandslukkeren fra den lille garage, redningsveste og Skovshoved brik. Hente vand i klublokalet og tænde for laderen til spil batteriet. Tilsluttet men ikke tændt!

Morten dukkede op så måtte vi prøve at få vogntoget ud – bremse problem? Næh, den kørte bare ud! Lukke porten – det er dælme rart den virker igen. Så afsted. Bremse ved Farum Gydevej, av den trailer kan bremse! Nu sneg vi os ned på motorvejen og undgik, trailer bremsen hele vejen til Strandvejen, men så gik den ikke længere!  Fremme i havnen, i med båden og vente på første holdet.

MOB til den store guldmedalje, tilbage til havnen og ligge til og fra. Dennis brillierede med en perfekt parallel parkering – man skal jo toppe til prøven!  Ind til slæbestedet. Her mødte vi hold 2 og lavede teoriprøve. Hold 2 tog på vandet til MOB. Dvs. Rasmus fra hold 1 var for sinket, så han fik gennemført MOB prøven som den første på hold 2 og sendt i land. Så var hele hold 1 igennem og med bestået.

Hold 2 kom i havn til havne manøvre og gennemførte på rekordtid. Alle bestået. Nu var der så lige det med planen – vi er foran. Kun Lars fra hold 3 var mødt. Hans var lige på trapperne, Nikolai lige kørt fra Virum og Kasper på vej ind på havnen. Så 3 mand til havne manøvre, medens vi ventede på sidst manden. Så ud til MOB og i havn igen, til mere til og fralægning. Og en lille teoriprøve.

Og det store øjeblik, hvor instruktøren trak vejret tungt faldt dommen. Alle har bestået.

Derfor en generel advarsel!

Der er nu flere speedbådsfolk i omløb!

Tak til alle for stor tålmodighed med Speedbådsprofessoren, coronaen, vejret, samt tak til Bestyrelsen for at bakke op da det virkelig kneb. Også en stor tak til Morten og Lars for at styre vogntoget.

Henrik

P.s. Speedbådsprofessoren har stadig en statistik på 100%