Tisvilde i tordenvejr d. 7/6 2020

Endnu en tur til Tisvilde Strand, hvor aftenens dyk skulle afvikles. Vejret var sådan lidt comme ci comme ça, og der var dryp på ruden, da vi kørte nordpå.

Der var fjæsinger overalt på og i sandet

I Tisvilde var Manley, Peter H og Julie ved at klæde om. Michael og jeg skyndte os at gøre det samme, mest fordi der var mørke skyer og tordenvejr i det fjerne, og enkelte tunge regndråber var begyndt at falde.

Der var masser af tangnåle i tangen og enkelte helt ude på sandet

Selve dykket mindede lidt om onsdagens dyk, men der manglede lige en meter sigt på det lave. Ellers var det en kopi af de tidligere dyk på stedet, nemlig ud over sandet, drille fjæsinger, ud til stenrevet og rode lidt rundt i tangen og så ellers spejde flittigt efter de store pighvarrer, der ikke var at se nogen steder.

Der går et par år før den her når spisestørrelse…

Efter en lille time gik det retur og da vi nåede op til bilerne, ventede en noget klam, altså våd, Manley, der ikke havde haft styr på halsmanchetten og dens virkning. Og Peter havde alle bilnøglerne i hans bil…

Der var også mange rejer, der skjulte sig i sandet

Efter en halv snes minutter så vi dog et par dykkere et pænt stykke fra p-pladsen, og de valgte at dykke ud og trave den lange vej gennem sandet.

Herefter genforenet med bilnøglerne kunne vi få klædt om, nyde en forfriskning i den nu strålende solnedgang, hvor vi blev underholdt af en sæl, der svømmede frem og tilbage langs med strande på det lave. Den var måske i gang med at æde nogen af alle de strandkrabber, der var overalt…

Man skal se godt efter hvor man sætter hånden ned på sandet…

Og Tisvilde er et alternativ til Trykkerdammen, hvis vinden er i sydøstlig retning, men en bådtur uden sand i grejet er dog nummer ét!

Kim R