Cementprammen 26/4 2020

Endelig fik vi lov til sejle i klubbens store båd der på grund af corona har været lukket ned. Dog med max 4 ombord. Det er jo så en luksus at have så meget plads i sådan et vejr. Jeg synes nu nok at der havde været fin plads til 2 ekstra i båden uden der på nogen måde havde været problemer med ikke at have plads omkring sig.

Det arbejdende folk…

I havnen var der en del trafik ved slæbestedet af fiskere der skulle ud i det gode vejr men vi fik da båden i vandet nemt og smertefrit. Det var måske lidt for varmt der inde men ellers var det jo perfekt vejr.

Fine forhold over vraget…

Vi fik leget lidt med den nye navigator og fik den til at køre ret godt til sidst. Loddet blev droppet og Juhl efter det. Han havde vist lidt problemer med noget net og mudder men fik endelig bundet på. Vi andre nød solen imens.

Så røg vi andre i vandet og fik set os lidt omkring på vraget som bød på nogle nøgensnegle, småfisk, stenbider og en stor blåstak som dog ikke ville fotograferes. Vandet havde standard øresundssigt nogle steder og andre steder meget dårlig sigt. Ikke strøm af betydning og ca. 6 grader på bunden så efter 45 minutter kom kulden krybende igennem dragten.

Op til det dejlige solskin hvor vi kunne løse verdenssituationen og brokket os over LB osv. Helt som i gamle dage før corona.

Som man kan se er der rigeligt plads til et par stykker mere…

Når man endelig har taget sig sammen og kommet i vandet så kan man ikke bare sidde og sludre så i gang igen. Juhl i vandet først så i vandet ølmanden og tøsedrengen og til sidst mig selv.

Det lignende sig selv, måske med lidt bedre sigt og lidt koldere, så der blev taget lidt flere billeder og ledt lidt mere efter spisefisk uden held.

Juhl havde været lidt kreativ så man nemt kunne finde bundtovet..
Den fine stenbider

Så var det jo bare at komme op og nyde et sikkerhedsstop og så ellers komme op i varmen. Det var lidt svært at komme i kontakt med overfladeberedskabet da båden var omringet af marsvin og de åbenbart var mere interessante end mit kamera osv.

Så fik vi endelig en øl i solen (en hver) imens vi tøffede hjemad. I havnen fik vi hurtigt pakket sammen og fik sat kursen imod Farum. Det var alt i alt en rigtigt god dag på vandet.

Over det blanke vand med 30 knob…