”Vil du være bedre til Undervandsjagt?” d. 13/1 2020

Mandag d. 13. januar fik Havbasserne besøg af Morten Rosenvold Villadsen som holdte et foredrag i klubben omkring undervandsjagt.

Foredragets overskrift var ”Vil du være bedre til Undervandsjagt?”, og man må sige, at overskriften ramte plet ift. Havbassernes bestræbelser på at få fisk med hjem og minimere de såkaldte 0-ture.

Kl. 19.00 var sofaerne linede op på 2 rækker, motivation (kurv med øl og sodavand) var placeret midt i lokalet og alle Basserne sad klar i deres vante stillinger.

Desværre var det ikke alle som kunne møde op denne dag pga. sygdom (forbud-mod-brug-af-harpun-om-natten-feber, det skal lige siges at dette er en anerkendt sygdom hos Havbasserne), men heldigvis blev foredraget live-streamet til vores UV jagt gruppe på Facebook ”Havbasserne UV-Jagt”, så de ”syge” også kunne se med.  Hvis man er medlem af Havbasserne kan man komme ind i UV-jagt Facebook gruppen og se foredraget.

Morten gennemgik 10 ”genveje” til at blive en bedre UV-jæger med teknikker til mindset og planlægning. Og det siges at det i sidste ende skulle give et større udbytte når man går i vandet! 😉

Da foredraget var slut stormede de robuste Basser ind i svømmehallen for at nå at få en plads i saunaen – om de nogensinde nåede at komme i det kolde bassinvand vides ikke 😊

Mange tak til Morten Rosenvold Villadsen for et rigtig godt og lærerigt foredrag!

Mikkel