Rødvig 7/10-2019

Endelig så vejr udsigten noglelunde ud og solen skinnende jeg havde pakket bilen 2 dage før og glædet mig til at møde PPP og de ukendte vrag.

Når man bruger hovedet for meget

Vel ankommet, kun 15 minutter forsinket pga. kø mellem Stenløse og den nye Frederikssunds motorvej. Peter var på pletten og jeg fik læsset af og skiftet og så opdagede jeg at jeg hade glemt at tage mine hører apparater ud og spurgte Peter om jeg kunne lægge dem i hans bil og det kunne jeg. Da jeg åbnede døren og bukkede mig ned havde jeg glemt at det var en lorte Citroén, så endnu engang slog jeg mit hoved på bildøren, Fuck!

Fint vejr i havnen

Vejret så fint ud i havnen, men langt ude kunne jeg se bølger og ganske rigtig da vi hade sejlet 2/3 sømil måtte vi finde en anden kurs og det blev vraget Pindsvinet og der var ca. 0,7 / 1 meter bølger. Det var ikke det DMI havde lovet, jeg havde godt nok taget en pille inden afgang, men det hjalp ikke rigtig så jeg sprang dykket over. Men i med PPP og så ligge og vugge i 35 min. Det gjorde det ikke bedre, op med PPP og vi besluttede at sejle ind igen.

En smule bølger
Havne idyl

Vel i havn, pakke og en sludder om bil og båd og så hjem ad og det gik fint lige til slutningen af Frederikssunds motor vejen der stod strømerne og filmede Søren i en uopmærksom stund, 111 km i timen hvor man må kører 70 km i timen, fuck! Ca. 4000 kr i bøde og mit første klip. Skulle have blevet i min seng og så blev Thomases dragt blev heller ikke prøvet denne gang.