Krebsegilde ved Furesøen 31/8 2019

Krebsegilde lige som vi plejer, ren rutine skulle man tro men nej så nemt skulle det ikke være. Jeg selv havde som sædvanligt sørget for dykkertilladelsen, det gode vejr og regnede jo med at alle så mødte op og gjorde deres. Jeg mødte som den første ca. 1420 men der var ikke et øje og porten var lukket. Men der var i øvrigt kaos dernede pga. mange gæster i Furesøbad da der var Furesø festival. OK jeg kørte hjem for at hente lidt badetøj og håbede på at der ville dukke lidt folk op i mellemtiden.

Rammerne fejlede jo ikke noget

Hjemme kunne jeg jo se på mailen at jeg ikke var den eneste der var gået forgæves og fik pakket det sidste og afsted igen. Nøglen var jo stadig ikke dukket op så det var igennem et hul i hegnet for at komme ind.

Vi var så en lille flok der ville i vandet, men inden fik vi lige talt lidt om hvorfor det var gået så galt med arrangementet og det var noget med en L…. bestyrelse og et trivelsesudvalg der var deserteret og ikke mindst en nøgle til porten så man skulle slæbe udstyret over hegnet. Nok om det.

Dykkere i det grønne…

Vejret var jo fint, måske lidt for varmt og solrigt så vandet var jo noget grønnere end normalt og vi der var i vandet kunne jo også knap se noget pga. af den dårlige sigt på max en meter. Der blev ikke set en eneste levede krebs men der var muslinger og nogle få rejer på bunden så dykningen var ikke noget at skrive hjem om.

Så kommer man op for at hygge lidt bare for at finde ud af der heller ikke var sørget for øl og vand. Efter lidt ringen til diverse blev vi (jeg) lovet øl lidt senere og tålmodig som jeg er, slappede jeg lidt af i det gode vejr og ventede et par TIMER.

Den lille flok lige før brødet kom. Bemærk den lukkede port….

Så begyndte der at ske noget omkring klokken 1700, maden og Juhl og så manglede jo bare lidt øl og brænde så vi kunne komme i gang og der var jo stadig ingen nøgle så alt skulle over hegnet eller igennem hullet. Men det var hyggeligt og vejret kunne man jo ikke klage over.

Lækkert…

Juhl gik i gang med muslingerne fik tændt op i komfuret og Dennis havde haft øl med så nu var der ro på. Det blev nogle gode muslinger og nogle gode pilselv reje mader på godt hjemmebagt brød. (Erik)

Så blev der ellers snakket om hvad og hvordan krebsegildet skulle arrangeres til næste år så der både var krebs og øl i god tid og nøglen fundet frem i god tid. Alt i alt en rigtigt god aften ved Furesøen, på trods af manglerne i år gør vi det igen til næste år.

Et sidste kig ud over søen