Hvenprammen d. 5/5 2019

Kim, Piv, Kenneth og jeg mødtes i Farum og kørte mod Rungsted havn. Vejret var smukt og havnen fuld af liv. Båden blev hurtigt sat i vandet, og grejet blev læsset om bord. Efter vi alle have iført os tørdragter sejlede vi fra land.

Kvastsnegl på hydroider

Vandet var fladt og helt roligt inde i havnen, men da vi kom lidt længere ud, begyndte toppene at vise sig. Jeg var spændt og en smule nervøs, da dette var mit første båddyk i Danmark.

Helt roligrt i havnen, men kunne stå uden at holde fast!

Hvenprammen blev hurtigt lokaliseret, og Kim hoppede i for at binde linen fast.

Desværre havde han en utæt halsmanchet i tørdragten og måtte helt droppe at dykke. Vi andre fik et fint dyk på vraget med flotte nøgensnegle, krabber, søanemoner og en masse andet.

Klargøring til at gøre fsst…

Hvenprammen blev hurtigt lokaliseret, og Kim hoppede i for at binde linen fast. Desværre havde han en utæt halsmanchet i tørdragten og måtte helt droppe at dykke. Vi andre fik et fint dyk på vraget med flotte nøgensnegle, krabber, søanemoner og en masse andet.

Mens det var en næsten tørdragt

Da vi kom op igen var vinden taget noget til, og hvide toppe var at se mange steder. Men vi sejlede stille og roligt tilbage mod land, og kørte til Farum.

En buskhoved, der ser lidt nervøs ud!
En af de utallige rejer
Violet trådnøgensnegl
Sønellikerne var overalt dernede

Tak for et rigtig godt første dyk med Havbasserne J

Julie