Søndagsdyk Sinne Nordfisk 28/4 2019

Undertegnede var som sædvanligt sidste mand på plads i svømmehallen og fik opgaven med at skrive beretning, igen. Jeg forsøgte at argumentere for at det burde være den der var sidste mand klar til afgang, som burde skrive, men det affødte højlydte protester fra alle dem, som endnu ikke var klar til afgang…Nuvel – regler er regler.

Lille torsk – men man må ikke lege med maden… Den blev dernede for PIV gad ikke rense fisk!

Vi havde håbet på en tur i Kattegat, men vejrudsigten var ikke med på den plan, og siden vi ikke gad køre til Rødvig besluttede vi at køre til Rungsted og finde et passende vrag i den retning.

Fra dengang hvor vi troede at vandet var fladt…

Valget faldt på Sinne Nordsfik, der er en fiskekutter der ligger et stykke syd for Ven, i Dansk farvand på ca 25 meter dybde. Vi havde en halvfrisk tur derud, men med søen i ryggen gik det OK.

Halvfrisk tur… Vi tisser blod endnu!

Vi slog hurtigt vraget selv om det ikke er ret stort, og Kim hoppede i og bandt på.

Der var ikke meget strøm, men irriterende sø

Derefter var det Juhl sin tur, som ret hurtigt pev noget om, at han ville have stigen sat ud. Han kunne jo bare have lynet dragten ordentligt. Men det gjorde jeg for ham så, og så forsvandt han ned ad tovet.

Fin stenbider – den var lidt irriteret på os, der kom for tæt på…

Inden Piv og jeg kom i, kom Kim tilbage op i båden. Han havde ikke fundet ud af at lægge halsmanchetten ordentligt, og var derfor pjask våd med et par liter vand i dragten.

Kvastsnegl midt i maden…

Omsider kom Piv og jeg i, og kunne konstatere at Kim havde ret – der var ikke ret meget sigt ned mod bunden, men OK ovenpå vraget. Så vi fik et fint dyk, om ikke så langt. Vraget er ikke ret stort så, det er begrænset hvad man kan lave i meget mere end 20-30 minutter dernede.

Der var mange forskellige nøgensnegle

Men det er faktisk pænt begroet med mange nøgensegle. Vi observered også en ret stor Stenbidder som ikke var bange for os, så jeg fik kløet den lidt på hagen.

Der blev set 1, 2 og 3 stenbidere… Redaktionen er bekendt med to eksemplarer…

Piv hev fat i en Torsk tæt på tovet, da vi kom tilbage, og så kom Kenneth Paparazzi ned ad tovet lige i det rigtige øjeblik, så vi fik foreviget balladen.

Ballade eller ej – fisken siger ikke noget!

Piv og jeg besluttede at gå op efter blot en 20 minutters tid, mens Kenneth og Henning blev nede i knap 50 minutter.

Mens vi venter på de sidste…

Jeg ved ikke, hvad de fik tiden til at gå med, mistænker nok de har haft spillekort med, for så meget var der altså ikke at kigge på dernede.

Først den ene…
…og så den anden!

Et udvalg fra paparazziens billedmateriale på FB: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10215791434353394&set=pcb.10215791442633601&type=3&theate

Jørgen