Curlingtur på Sundet d. 19/4 2019

Søndag d. 19 april sejlede det gode skib Havets Dronning til Ryggen for at fange Torsk. Ombord var Skipper M. Klaris Junior og letmatros N. Klaris.

Der var fine fisk derude…

Vejret var godt, solen skinnede og i Skovshoved havn dukkede Nils op med sin egen båd i form af en undervandsjagt flåde. Til Juniors store fornøjelse fik Nils forklaret meget tydeligt, men på pædagogisk vis omkring pladsforhold i en lille båd. Heldigvis var flåden stor nok til at Nils kunne sidde på den undervejs til Ryggen.

Mikkel – curlingbarn 🙂

Som alle ved (dokumenteret med Mikkels egen film) har Klaris Junior svært ved at ramme fisken. Det blev heldigvis løst ved at Curling farmand dykkede først og skamskød fiskene. Herefter var det lettere for Junior og dykke ned ramme plet på den sårede fisk. Sikke en far der kan man godt blive lidt misundelig.

Sigten var fantastisk 8 til 10 meter, der blev set store stimer af torsk og det var imponerende at se Junior navigere udfra landmærker og søbøjer. Da baljen var fuld med torsk sejlede vi glade hjem med Nils på slæb igen på sit eget fartøj.

Curlingbarn eller ej. Man må selv posere med fangsten!

Luxsus tur fordi junior pakkede båden og man bare kunne sætte sig ind i bilen og køre hjem. Jeg er overbevist om at Nils bar sønnens grej op i bilen, efter han havde skyllet det og renset sønnens fisk (som han næsten havde skudt selv).

Her er fiskene efter en curling-forælder har gjort det beskidte arbejde…

Fed og sjov dag på Øresund.

Nils, Mikkel og Jess

Som Henrik Rasmussen ville have sagt: ”alt i denne beretning er næsten sandt”.