Nytårsdyk i Trykkerdammen 30/12 2018

Henning og Kenneth kaldte ind til et nytårsdyk med bobler via havbasse-mailen, jeg var den eneste der var med, resten af klubben må være blevet for magelige? Planen var Kystens Perle, som vist efter sigende var noget af et jet-set sted i tidernes morgen, men det er en anden historie. Det viste sig desværre fuldstændig umuligt at parkere lovligt i nærheden, så vi måtte tage en tur i Trykkerdammen i stedet

En flot vinteraften mens vi gjorde klar til nytårsdykket

Inden vi hoppede i vandet underholdt Kenneth med en dyr form for julepynt, ikke mindre end 3 computere skulle med på det teknisk avancerede dyk på ca. 10 m’s dybde:)

Juletræet med sin pynt…

Til historien hører at Kenneth har fået en lækker julegave af sig selv i form af en rebreather, hvortil den ene computer hører, heldige asen, tillykke med den:) Den var dog ikke med i vandet i dag. Vandet så ganske lovende ud inden vi i samlet flok hoppede i, og udad det gik. Alle tre mand var udstyret med kameraer, så der blev taget lidt billeder.

Kameramand på tur

Dyrelivet viste sig fra en rimelig side, med en del panserulke:

Panserulk

En sjov orm:

En orm af en art

Lidt småtorsk:

Lille torsk

Tangnål

Tangnål

Og ikke mindst MASSER af fladfisk

Skal du ha’ flade?

Der var faktisk så mange fladfisk at urinstinktet dikterede at jeg måtte i gang med at “håndjage” (altså fange dem med hænderne og putter dem i et lille fangstnet jeg altid har i lommen). Grundet den store mængde fladfisk blev jeg så grebet af stemningen, at jeg faktisk blev væk fra Henning og Kenneth, men det går jo nok også i Trykkerdammen. Da jeg efter ca. en times dyk i det ca. 5 °C “varme vand” kom til broen, var de begge kommet op, de kunne fint se mig naturligt nok grundet lyset.

Ikke let at gemme sig

Vel oppe af vandet blev der fortalt de sædvanlige røverhistorier, som blev skyllet ned med en lille underberger og en god øl til deling. Tak for skænken til Henning og Kenneth. På vej hjem kom jeg i tanke om at jeg jo nok lige måtte igang med at flå fladfisk, en 6 stykker røg med hjem og blev flået samme aften.

Så er der (næsten) mad

Tak for et dejligt nytårsdyk!


Martin Kuld