Hundested d. 17/9 2016

Det er ikke nemt at være dykker når båden driller og vinden er helt umulig. Vi aftalte at tage en grill med og dykke fra stranden lige nord for færgehavnen i Hundested. Der var lidt forskelige opfattelser af, om det skulle være grill først og så natdyk, eller dyk først og så grill.

Det tidlige hold vandt...

Det tidlige hold vandt…

Det endte med at vi gjorde lidt af det hele, dvs. vi satte os mellem to stole, som vi jo har øvet os i gennem mange år. Nogen dykkede straks og andre var mere tøvende, men ingen dykkede for alvor natdyk.

Førsteholdet på vej i vandet.

Førsteholdet på vej i vandet.

Inden for en lille times tid var alle dykkere i vandet, ja de første var endda oppe igen. Forholdene var ikke optimale, der var middel sigt på 3-4 meter, dønninger helt til bunden, hvilket ikke siger så meget, men der var kun knapt fire meter dybt, og sidst men ikke mindst – næsten ingen fisk i spisestørrelse. Der var flest strandkrabber, der til gengæld var overalt.

En af de mange strandkrabber

En af de mange strandkrabber

Vi så et par sky muller, en del tobiser – sandgrævlinge, og derudover tusindvis af kutlinger, der lå i spredte grupper på sandet. Men det var alligevel ikke det mest inspirerende dyk, så vi var i land efter en lille time, og her var grillen allerede forvarmet og bordet dækket…

Middelmådigt dyk men godt selskab!

Middelmådigt dyk men godt selskab!

En meget hyggelig aften, hvor vejret – bortset fra vinden – var helt fantastisk.

Kim R