UV-Rugby, Roskilde på hjemmebane i Hillerød

Det skete i de dage, at Mik skrev en email med et oprob! Kom til fælles sauna, lidt vandsport og lettere samvær! Det lettere samvær plejer at være med tungt bagerbrød, og fulgt op af besøg hos Burger King ved Køge!

Nu gjaldt det ikke det sydlandske med derimod et herligt besøg i Roskilde.  Så tilmeldingerne strømmede ind … eller næsten. Nogle oprob senere, skulle det hele være på plads! Men der kan selv den bedste tage fejl. Flytning til Hillerød og en bunke afmeldinger, med stort set udsøgte forklaringer, der alle kunne henføres til manglende prioritering og ondt i pjæk tarmen! Lysekil turisterne kommer i den første kategori 🙂

På dagen kom der flere afbud! Godt at Kim og Jens afbrød deres skiferie i puddersne for at, komme os til hjælp!

Kareten iført sommermunderingen i form af alufælge satte kursen imod Nymølle for at samle Jens op. Vores job var at bane vejen for de andre, ved at køre modstanderne fra Roskilde trætte. Vi skulle dømme kampen Roskilde mod Nordsjælland. Som fandt sted inden vores kamp imod Roskilde. Vi ankom til en tom P-Plads, et spejlblankt bassin og en varm sauna.

Efter den velfortjente opvarmning, ankom Mik, lige som vi skulle ind i hallen! Ikke megen spildtid her. Men Jens og jeg, var ikke helt sikre på at en uopvarmet dommer kan dømme!

Efter nogle enkelte spilstop trak Nordsjællænderne sig ud af kampen med rent mål og hjemmeholdet fra Roskilde med et poleret mål.  Det skal lige siges at Nordsæjllænderne brændte et straffe!

Nu kom der enkelte Havbasser til, faktisk nok til at vi kunne spille! Og så kunne Mik ellers lære noget. Opvarmede dommere kan virkelig noget. Roskilde havde næsten konstant 2 mand udvist! Så’n tror jeg de oplevede det! 2 x 2 mand i 2 minutter. Deraf kan man lære at opvarmede dommere bare er bedre! Det dermed folk på kanten er normalt dyrt! Men på vanlig vis opdagede vi efter 5 minutter at der meget få modstandere i vandet! Og så var det jo lidt sent at ændre taktik … eller hvad det nu hedder når vi gør som vi plejer!

Plejer er så meget sagt, vi har jo to unge dynamiske drenge på holdet. Så Træneren lagde tiktakken efter at vi skulle trække tempoet ned, spille fremad og holde på bolden. Det har vi ikke prøvet før, så en mand spillede så’n og vi andre gjorde som vi plejer!

Aftenens jubelscene kom da Manley lod et mål gå ind! … Ja Manley, han var der jo ikke så det må være hans mål! Vores egne angribere diskuterer stadig hvor mange mål de fik lagt i den anden ende. Når de bliver enige melder vi det selvfølgelig ud.

Nu gik det så helt galt, ingen havde tænkt på bagerbrød endsige Burger King, så vi kørte bare hjem! For enhver autist er det direkte modbydeligt! Det må vi rette op på næste gang!

Trods det ene mål synes træneren at vi gjorde det godt … vi spillede jo bare som vi plejer! Og nu roser han os … de er umulige de trænere!

Tak for en dejlig aften!