Robert

22/4-2012

Robert d. 22 april 2012Langt op i Kattegat eller Undine i Østersøen, nææ  ne, ej heller denne dag, vejret var dog ikke så slemt men turen blev aftalt til Rungsted havn kl. 9 og destination “Robert”. Marianne og jeg ankom i Hiacen og lille Sten stadig i sin blå Alfa (ej ny pink dyt) hehe. Anden kom lidt efter med Tornado og alt gik jo som planlagt, effektivitet, timing og fuld fart på klargøring, hurtigt ud og hurtigt hjem – NEJ, ikke denne gang. Tornado gad ikke at starte? Godt med power på batterierne og hovedafbryderen foretog en sammensmeltning, æv, hva nu? Sten og Marianne blev sendt efter ny afbryder, men ingen kunne bruges.

Kaos i bådenKaos i båden

Uden om afbryder og med lidt hiven i diverse kabler, lykkedes det os at få gang i motoren, der var så gået en times tid – so much for effektivitet osv. 🙂 Afsetd mod Robert gik det. Hydrofobia lå på positionen og tre dykkere var i vandet, da overfladen var temmelig flad var deres bobler meget tydelige og vi kunne i sindsro smide i agten. Jeg kom i vandet og bandt på i bagbordside lige før søgegelænderet på de små pullerter. Sigten var super “Robertsigt” og med meget klart vand i næsten hele vandsøjlen, var der utroligt lyst på vraget. Jeg tog en tur rundt roret, agten og overbygningen dog uden at møde de andre dykkere. Der var stadig mega mange nøgensnegle overalt.

 TrådnøgensneglLille stenbider  Lille stenbider som holdt fast på torvet og kom ombord på besøg.

Tsunarmi i baggrunden Tsunarmi!!!Alle havde en rigtig godt dyk og overfladetiden gik med hygge og “Tsunarmiligende” bølger.

 På andet dyk foreslog Anders rundtur i stævnen og ja tak. Vi hoppede i baljen og stævnens fixpunkter blev udpejede på bedste vis. Super dejligt dyk igen for os alle sammen. Hjem til havnen igen og klokken var ca. 14 trods forsinkelsen med motoren.

Video fra turen:

Skøn og tør dag på vandet

Flemming