UV-rugby imod Roskilde

6/10-2011

Et æg !?!Efter en vanlig lang optakt – startende med alles kamp om at undgå at skulle deltage i planlægningen, gående over til hvem der kan arrangere forretningsrejser på dagen og til hvilke undskyldninger der kan opfindes på dagen. Trods dette oprandt dagen!Mik vandt forretningsrejsen til Italien, Manley troede han vandt undskyldningskonkurrence – noget med glemt badetøj i en bil på et lukket værksted, som ellers aldrig har lukket!?! Men med Jess’ maske, mine finner og badebukser og en eller andens reserve snorkel måtte han modvilligt holde målet rent.

I sauna’n manglede der hurtigt godt selskab … uhørt! Selv Kim og jeg måtte overgi os og indtage pladserne i hallen. Kim måtte ærgerligt erkende at Manley ikke havde behov for det.

Med 11 Havbasser imod 7 Roskildegensere var der lagt op til en katastrofe for Havbasserne – det der med u-skiftning er bare for struktureret til Havbasser! Men det viste sig at de andre havde samme eller større problem!

Udstyrs checket viste at Christoffer igen havde problemer, en skarp maske! Måske skal vi have udstyrs check til træningen, for at mindske antallet af skader i klubben? Men alle blev godkendt og så startede kampen om hvem der skulle hvad! Det hele endte med at 6 mand anakistisk indtog vandet og resten fortsatte argumentationen på land – alt som det plejer at være!

3 x 2 minutter i starten af kampen til Roskilde! Roskilde lagde hårdt ud med 3 gange udskiftning på den forkerte side af snoren! Det muliggjorde en strategisk åbning for Havbasserne – ligge sig foran fra starten og øge forspringet frem imod slutningen. Inden afslutningen måtte vi lige igennem én række teknikaliteter; fribold, advarsler!

Erik fik en personlig advarsel – du må ikke svømme over en spiller i overfladen!?! En så’n melding giver stof til nogen eftertanke! Så’n plejer vi jo ikke at spille!?!

Halvlegs taktikHalvleg

Adskillige spillere fik lov at score! I 3. halvleg kom det frem at Niels ikke havde scoret, om det var i sympati med Roskilde’s spillere som heller ikke fik lov at score, står stadig hen i det uvise. Resultatet 14-0, understøtter postulatet om at dommernes hårde fremfærd i starten af kampen satte Roskilde effektivt ud af spillet. Hvilket ikke ødelagde stemningen og 3. halvleg gav lejelighed til smalltalk med Roskildespillerne. De fortalte om de samme problemer med meget svingende tilslutning til såvel træning som kampe. Sidste træningsdag var de kun fremmødt 3. De havde også problemer med at få hal-tid, hvor de lå i infight med elitesvømmerne og hallens lukketider. Kampen blev kyndigt ledet af tre smukke UV-København’s damer. Tak for det!

Henrik R. fra kanten af bassinet.