UV-Rugby

Havbasserne er mere end en dykkerklub, vi spiller også UV-Rugby. Det holder os i form og er en sjov sport for vandhunde – det giver en høj grad af vandføling. Vi træner i Farum svømmehal mandag og torsdag aften i vinterhalvåret – september til juni.

Vi spiller i første division og deltager i 5-8 kampe i efterårs såvel som forårssæsonen.

Hvem deltager?

Vi er medlemmer af Havbasserne og ofte deltager der gæster fra andre klubber i træningen. Interesserede kan efter aftale deltage i træningen for at prøve dette udfordrende spil.

Holdet!

Holdet!

Hvor ofte spiller vi?

Havbasserne træner UV-rugby 2 gange om ugen i Farum Svømmehal. Vi har haltid fra kl 20:50 – 22:00.

Hvordan foregår spillet?

UV-rugby spilles på tværs af den dybe ende af et svømme-bassin med en bold der er lidt tungere end vand. De to hold kæmper om at lave flest mål i modstanderens målspand, der står på bunden. Bolden må ikke komme over vandet… dvs. alt spil foregår under vand!

UV-rugby er en kontaktsport hvor det er tilladt at takle og fastholde spilleren der har bolden. Men bare rolig, der er regler der forhindrer hårdt spil, skader og drukneulykker.

UV-rugby er et fartfyldt og morsomt boldspil. Kom frisk og prøv det en aften.

Mere info:
For yderligere information om UV-rugby i Farum, kontakt Kim Rønn mandag eller torsdag til træning i Farum Svømmehal omkring kl. 20.50, eller på mobil 30 26 41 72.

Undervandsrugby.sportsdykning.dk – Dansk Sportsdykker Forbunds side om uv-rugby

DSCN9761