UV-Pointjagt 4 d. 21/9 2019

Så var det tid til årets pointjagt nr 4. som afholdes af DSF. Startstedet var Humlebæk og området dækkede fra Sletten havn til Espergærde havn, som er en strækning på over 6 kilometer. Klubben var repræsenteret med 3 deltagere – Mads Kongsgaard, Christian Slot og Jess.

Glad vinder

Det er altid hyggeligt at hilse på folk fra de andre klubber, og der var nogle stykker fra EM som var lidt spændte på, hvordan det ville føles at komme i vandet igen.

Det er altid hyggeligt at hilse på folk fra de andre klubber, og der var nogle stykker fra EM som var lidt spændte på, hvordan det ville føles at komme i vandet igen.

Fine forhold og ikke så langt hjemmefra

Vi havde 5 timer til at fange fisk og jeg startede med at gå i vandet på den anden side af Humlebæk havn ud for Louisiana. Det var første gang siden forbuddet trådte i kraft, at jeg skulle i vandet fra kysten, men det var helt rart at ligge der igen. Bunden var fin og jeg missede et par fladfisk, da jeg lige skulle varme op. Der var en del variation på bunden og der var alt fra søgræs til små muslingebanker.

Der blev fanget fisk…

Jeg fangede 6 fladfisk på de første par timer og så ikke skyggen af torsk. Jeg svømmede i land til målområdet, hvor en medjæger fremviste et par torsk. Med mad i maven og nyt håb svømmede jeg ud igen med drømmen om at fange torsk. Pluselig lå jeg oven på et vrag, der var blevet tømt for torsk af de andre uv-jægere. Jeg brugte resten af tiden på vraget, da det var ret flot og sjovt at kigge ind i. Strømmen var nu blevet så stærk, at det var umuligt at blive liggende på samme spot så det var tid til at svømme i land.

Mad skal der til…

Da jeg kom i land, var Mads K. lige kommet ind. Han kunne fremvise en flot fangst med torsk, rødspætte og skrubber.

Dette var nok til Mads fik dagens topplacering. Vi sluttede dagen af med solskin, pølser og kage på stranden samt lystfiskehistorier.

Meget bedre end pølser!

Jess B. Nielsen