Et søndagsbesøg hos Otto d. 1/9 2019

Vejrudsigten sagde fortsat sommer og godt vejr indtil om morgenen, hvor kun en stor optimist som mig troede på, at Kattegat fortsat var åben for dykning.

Man kan jo altid trøstespise, når vejret driller…

Juhl, Piv, Thomas og Kenneth var dog enige om, at Helsingør og Otto var muligheden inden Kattegats bølger blev sendt ned igennem Øresund. Hurtig pakning og afsted før kl. 9.

Tønderne har det med at snige sig om bord…

Rutinerne kørte og bum, så blev loddet smidt på Otto. Jeg hoppede i, der var let strøm og et lod som ikke var landet på vraget. Den lange slæbelinje i mudderet på bundet var for lang til at blive svømmet op.

Vejret er overkommeligt – når man er i læ

Piv tog næste tur, fik gjort fast og så væltede vi i en efter en. Der var god sigt og en tiltagende strøm. Otto er et flot vrag med lidt af hvert til alle. Sej og torsk ude under bakken, lange på bunden og rødtunger her og der.

Rejerne svigter aldrig!

Steder at grave efter souvenirs, nøgensnegle for fotografer og mulighed for bare at nyde undervandslivet. Lad os håbe, at Otto holder vores dykkertid ud og ikke lige pludselig falder helt sammen.

Nøgensneglene er mere sæson-dyr, alt efter hvilken art, der er tale om

Op igen til store bølger og ingen som havde lyst til et andendyk. Kenneth gjorde fri og så var det i gang med rutiner indtil vi sagde farvel i Farum.

Tak for et godt søndagsdyk

René