Otto d. 20/8 2019

Tirsdagsdyk, godt vejr og nok at se til på jobbet – alt var ved det gamle, men det er jo med at gribe de chancer der er for at komme i vandet, så jeg kom noget forsinket til Farum. Forsinket, men alligevel til tiden, for den udbredt skræk for at skulle skrive har medført at folk møder i overordentlig god tid…

På vej mod endnu en god tur på Otto…

Båden blev sendt mod Helsingør og vi andre kørte næsten samtidigt – 5 min før den officielle afgang kl. 17:30. Køreturen var begivenhedsløs, og vi nåede frem til Helsingør, hvor Allan allerede stod klar. Vinden var ikke helt væk, men vi kom da ud til Otto uden de store oveskylninger. Vi fik også konstateret, at der ikke var meget strøm, men der var lidt ”uønsket” trafik i området, så vi ventede lidt med at smide loddet.

Førstemanden gør klar

Der kom en mand i vandet, Kasper, og han fik gjort fast, og herefter kom folk i vandet som perler på en snor. Sigten var OK, selv på bunden, så alle fik set vraget, og der var lidt diskussion om der var sket yderligere – synlige – nedbrydninger af vraget siden sidst. Forfatteren og redaktionen mener, at der er sket yderligere nedbrydning, så det må stå for troende!

Klargøring i god ro og orden…

Der var en del småtorsk, enkelte alt for små rødtunger og selvfølgelig buskhoveder og havkarusser. De store sej patruljerede omkring vraget lige præcis så langt væk, at man lige kunne se dem.

Steffens nye støvsugervar med på tur

Og for dem der synes det er sjovt, så var der sortvels ude i stenrevet ved stævnen og også inde i vragets lønning. Og selvfølgelig stod sønellikerne strunke og brandmændene sad fast overalt, også der hvor de var til gene .

Solnedgang mod nordvest

Alle havde gode oplevelser på dykket, og vi havde en yderst behagelig tur ind til havnen. Men båden havde fået skiftet tændrør og gashåndtag, og den var ikke så villig til at tage omdrejninger som før, så vi skal lige have tjekket op på det.

Det var lidt nedbør på havnen…

Vi havde set tunge skyer samle sig over Nordhavnen, men håbede vi kunne komme i havn og få pakket sammen inden uvejret brød løs, men det nåede vi ikke, så vi fik sat hevet båden op og  pakket grejet med dragterne på…

Kim R