Vragdyk ved Møn d. 22/6 2019

Så kom tiden hvor vi skulle prøve PPP’s nye stige, og vi havde ny mand med – SmåSten 😂 Vi var i havnen kl. 11:15 og fik pakket og lagt plan om at tage ca. 20 sømil ud mod Møn til et ukendt vrag og Hjuldamperen bagefter. Og der var flere vrag i baghånden.

Den nye gast

Første vrag blev fundet. Selvom det var et lille udslag på ekkoloddet, så i med Peter med Sten og jeg i venteposition, men vi nåede ikke engang at binde båden på, da Peter igen var i overfladen. Det var et nyere hvidt lille sejlskib, og det gider vi ikke, så videre til næste vrag. Det var Hjuldamperen og i med Peter igen. Efter 45 min kom han i overfladen med et smil på og en morgenmads tallerken. Ok sigt, men noget grumset, så i med mig og Sten lige efter.  Det var rigtig nok noget grumset, men til at holde ud. Jeg skulle lige orientere mig og svømmede lidt rundt om kedlen og noget der lignede et rat, da jeg så Sten, der ville op. Det var ellers ham, der skulle binde af. Nå men pyt! Jeg sendte ham op og svømmede så lidt videre og ledte efter guld og diamanter og de motorcykler Peter havde talt om, men forgæves. Tilbage og binde af og så stille og rolig op til den nye stige, som virkede som den skulle.

Vandet var ikke superklart…

Det viste sig at Sten manglede batteri på computeren. Nå, men uden mad og drikke, duer helten ikke. Videre til et nyt ukendt vrag, som kun Peter dykkede, og efter en halv time kom han op med noget i nettet. Det viste sig at være en nyere tysk flaske. Og så til det sure! Jeg havde lige glemt at sige til ham, at jeg ikke ville dykke, så han skulle ned igen og binde af, men det var ikke nemt. Efter 3 dyk ville ørene ikke, som han ville, men efter endnu et forsøg gik det. Op med Peter og så en stille øl og hjemad det gik. Vi fik pakket sammen og sagt farvel og tak for en fin dag på havet til Peter.

Fine forhold på havet…

Hilsen den forbrændte  – ses til nye udfordringer

Søren B