Birger Jarl og Stella Mojac 28/3

Så er jeg på den igen ned til Peter og dykke i fint vand værudsigten så fin ud så pakke bil og ud i morgen trafikken og trafikkaos og efter ca 1 time og 45 min ca. var jeg ved lukumet og skulle lige afleværer det sidste inden der skulle pakkes men var tidlig på den så da jeg var ca. 2 kg. Letter kom Peter med båden.

Sidste service inden afgang

Vi fik pakket og satte kursen mod bigerJarl og masser af kanoner i med Peter og jeg hygget mig frisk og klar efter ca. 45 min kom Peter på stigen med 4 kg. mad og noget der lignede en 1800 tals krysantemumbombe

Kanoner mm

Så var det I med mig. Der var bundet på på styrbord side på en af mange kanoner. Jeg så torsk med det samme under kanon og rodee lidt rundt mellem kanonerne og tog lidt videoer

Sigten var lidt ringe på grund af stort grums. Ca.kun 10 meter. Nå men op igen og vidrer på nye eventyr. Kursen blev sat til slæbebåd Stella og i med Peter og jeg gjorde klar til det blev min tur.

Stella Mojac

Da jeg skulle lukke min lynlås gik den i stykker og lukkeren var lige pludselig kun i den ene side. Fuck den kostede osse kun 2600  kr. Hos dk diverse for 6 måneder siden og har aldrig været tæt. Nå shit happens.

Peter i overfladen og ned igen for at binde af og så kurs mod havn rigge af og hjem det gik tak for en fin dag Peter ses til nye eventyr