Juleaftensdyk d. 24/12 2018

Traditionerne skal jo holdes i hævd og når det nu er en tradition, så er alt jo som det plejer. Cognacen var forsvundet, og alle ved jo, at varm kakao er nærmest udrikkelig uden lidt hjælp.

Stilhed før det går løs…

Vi mødtes ved Naturskolen kl. 10 og der var ikke ligefrem trængsel for at komme i vandet. Undertegnede stillede mig ydmygt bagerst i køen med et lønligt håb om at undgå en tur i søen pga. lækager i både dragt og slanger…

Strategien skal lige være på plads…

Der var en halv snes mand der skulle i det ganske klare vand, og søen var også ganske stille og uden bølger. Noget af det mest spændende var artsbestemmelsen af en fisk, der havde ryggen over vandet ovre ved sivene i havnen, men den var desværre forsvundet, da Steffen kom derover med kameraet.

Her er lidt at artsbestemme for de kyndige

Men folk dryssede i og det var med nogen spænding, at først den ene og så den anden kom op uden cognac. Jeg selv var god til at fortælle hvor folk skulle søge og fik sendt flere hold i den rigtige retning.

Krebs er der endnu

Dvs. jeg tror kompasserne ikke duede for ret mange, for boblerne gik ikke hen til der, hvor krydset på skattekortet var sat.

Endnu en tomhændet dykker

Jeg var ved at samle mod til omklædningen, da Smeden begyndte at klæde om, fint for mig, men han var jo også den, der sidst havde set nissen med flasken. Glæden var stor omkring bålet, hvor de ca. 25 fremmødte fik sig nogle æbleskiver og lidt varmt at drikke.

Det var vist ikke os, der havde ringet efter den – selv om vi godt kunne bruge lidt hjælp til eftersøgningen

Herefter var der ønsker om glædelig jul og håb om godt vejr mellem jul og nytår, så vi kan komme en tur I vandet.

Kim R