Trykkerdammen 24/10

Jeg have ikke været i Trykkerdammen siden marts, så da Kim foreslog et aftendyk slog jeg til. Trykkerdammen kan være et udemærket dyk om efteråret. Især hvis der ikke er udsigt til at komme ud at sejle i nær fremtid.

Pighvar i fri dressur!

Således  ankom jeg k.l 20 til en meget fredelig Trykkerdam. Ikke et øje, ikke en vind og en flot klar aften i fuldmånens skær med lidt over en halv meter ekstra vandstand.

Kim dukkede op og vi gjorde os klar til en tur i bølgerne mens vi undrede os over at Kenneth  ikke havde meldt sig.

Skrubbe i sandet

Den ekstra vandstand gjorde at jeg knapt kunne bunde for enden af trappen – og så er man altså handikappet når finnerne ligger på trappen, en armslængdes plus 5 cm væk.

Sandkutling – meget talrig…

Under overfladen var der godt pløret, så jeg satte fart på udover for at se om der var bedre under springlaget.

Slethvar

Jeg fandt aldrig springlaget, men deruover var der mere eller mindre fuld plade i fauna-banko; torsk, kæmpe ål, knurhane, hestemakreller, tangåle, store flade, herunder skrubber, slethvar og pighvar, og naturligvis krabber, snegle og gopler. Og jeg mødte også Kim.

Strandkrabberne gravede sig ned…

Efter en lille times tid skulle jeg tisse og fandt tilbage til broen. Op med grejet og ned igen for at klare hvad der skulle klares. Jeg flåede dragten af, og sad lidt fast i min lomme på skulderen.

Panserulk

Den lomme hvor bilnøglen skulle ligge. Det gjorde den ikke. Den lå heller ikke i dragten, på broen eller i tangen ved siden af broen. Efter en ihærdig indsats fandt Kim den liggende og skvulpe i vandkanten. Endnu en gang reddede Kim dagen.

Søtunge-unge

Vi debriefede over to små flasker med grønt låg og et par kopper kaffe inden vi flettede ind i færgetrækket og listede hjem.

Tak for hjælpen, Kim!

Dennis