Dannelsesdyk d. 29/9 2018

Da skoleskibet Danmark er en for stor udskrivning, havde vi (Søren og jeg) talt om at tage vores poder ud og lave ”skoledykning” på Johannes L, så de kunne prøve et båddyk på et (næsten) rigtigt vrag.

Fars dreng…

Da vi mødtes i Farum kl 10, havde Kenneth tilslutte sig projektet, men vejrprognoserne havde dog desværre ændret sig så meget, at båden blev fravalgt (for meget vind) og målet blev (da biler / grej var pakket) Trykkerdammen.

Ankommen ved destinationen fik vi pakket ud og kunne glæde os over, at der ikke var så mange deroppe.

Så er der en ny dykker på vej!

Min knægt kom desværre ikke i vandet, da hans opererede tå ikke var glad for at komme i den smalle dragt

Jeg dykkede med Kenneth og sigten var ok til ca. 8m dybde, hvorefter det blev noget grumset, vi svømmede dog ud til Padivraget, men efter at have fundet det og svømmet rundt om dette spektakulære vrag,  gik vi tilbage til det lavere vand / bedre sigt og efter ca 35 minutter afbrød vi, da der ikke var meget liv.

Søren dykkede med Jesper og da Søren havde en utæt manchet, fik de kun knap 20 minutter, da Søren var nervøs for at bilnøglen kunne blive våd.

Jesper er vist ikke helt utilfreds

Havde selv fået limet tørhandske system på min dragt og dette var heller ikke helt tæt, så vi viste stor solidaritet med Jesper, der dykkede i våddragt.

Efter dykket røverhistorier med dekovæske ved bolværket og derefter retur til privaten.

Tak for en hyggelig formiddag

Henning