Trykkerdammen d. 25/9 2018

Så kom sæsonen for natdyk for alvor ind på livet af os. Seks mand var mødt op til en tur til klassiske Trykkerdammen. Steffen fik Aben og måtte trækkes med mig, vi tog den klassiske tur: Ud, og nordpå og retur.

Nævekamp over en dame i et net

Sigten var ok mellem 0 og 8 meter, derunder var den ubrugelig, så vi tog en tur på det lave vand. Lidt “vrag” blev det også til på turen, dog noget mindre skala end på bådturene.

I sidste uge var jeg en tur i samme sted med Kim og hev 3 skrubber med hjem til middagsbordet, bl.a en taget i “flugten” på næste Rambo-agtig manér! De 2 af 3 var der dog ikke meget kød på, så der måtte suppleres med fiskedunser fra supermarkedet.

Belært af dette, var jeg igen opsat på lidt fladfisk med hjem, dog denne gang så de kunne mætte både fruen og jeg – en dykkertur er lidt lettere at sælge derhjemme hvis der kommer mad på bordet.
Men Ak og ve, fiskene var små og mine jagtevner var elendige, så ingen fisk med hjem denne gang:(

Udover mine manglende evner som UV jæger, lykkedes det os dog  at plaske rundt i det lave vand i ca. 50 min. Der var lidt torsk, en enkelt havørred og andet godt. Til slut på dykket viste Steffen mig hvorfor man putter orme på krogen når man skal fange fladfisk, dem kan de åbenbart godt lide:

En grådig fladfisk!

Herudover var der en masse andet godt, bl.a.:

En panserulk

Hertil kommer de ting som mine evner som fotograf ikke magtede at tage brugbare billeder af (hvilket er en del).

Alt i alt en hyggelig aften i Trykkedammen!

Martin