Tur til SS Otto d. 28/8 2018

Første tur med klubben for undertegnede, skulle blive spændende at se hvorledes det spændte af.

Det bliver tidligt mørkt

Blev mødt af flinke mennesker der forbarmede sig over mig og fik hældt lidt “geezer-gas” (Nitrox 33) på min tank. Allerede der så jeg potentiale for udvidelse af udstyret – var vist den eneste med enkelttank med én ventil – altid godt med en undskyldning for at købe mere dykkerudstyr.

Turen gik til Helsingør, vi var 6 man i alt, 1 bil og Havkassen.

Vel ankommet til havnen røg båden i vandet og vi sejlede imod dagens destination:  Otto – det nærmeste man kommer et husvrag kunne jeg forstå.
Vejret så ganske fornuftigt ud, så der var udsigt til en god tur.

Vraget blev fundet og første mand røg i for at binde på.
Steffen forbarmede sig over mig og gav mig en guidet tur på husvraget.

Det var mit andet besøg på et vrag som jeg syntes er ganske spændende, og ikke mindst dejlig tæt på. Sigten var ganske fin efter danske forhold og det blev både til lidt Nudi’s:Samt lidt ægBuskhoveder:En enkelt taskekrabbe:… Samt alle de andre ting og sager jeg ikke magtede at tage et ordentligt billede af.

Min flinke guide til husvraget fik snuppet sig en flad, og satte mig efter ca. 40 min pænt af på tovet.
På overfladen var der smil at spore, sigten havde været fin og det var en flot aften.
Da alle mand var kommet op gik turen imod Helsingør på en flot aften.

Bliver vist ikke sidste besøg for mit vedkommende.

Spillet drillede – igen!

Martin