Samling af Havets Dronning og dyk på Cementbåden d. 15/7 2018

Så kom dagen, hvor Havets Dronning skulle samles inden dyk. Der var da også mødt nogen stykker op, så det gik som det plejer, masser af gode idéer og så blev den samlet på en helt ny måde.

Det er ikke Havets Dronning, men Juhl med stigen…

De fleste gav en hånd med, også dem med ondt i ryggen. Der var lige en enkelt, der kom for sent, men han gik alligevel med hænderne i lommen.

Næsten som i gamle dage…

Nå, men godt samlet, så var det dykning det drejede sig om. Øresund og vraget af Cementbåden syd for Hven blev valgt. Det blæste lidt mere end lovet, men der udad gik det med en af de nye kaptajner, der lige nåede at gøre os våde, men som han sagde, så er rigtige dykkere ikke bange for vand. Vraget blev fundet ret hurtigt, og dræget blev smidt og i med Henrik M.

Over kanten

Der blev bundet på og efter et par minutter røg Henning, der blev skyndet på af Kenneth K, i. De nåede i vandet, men det er bedst at dykke med svømmefødder på, så op igen og forfra.

Blåstak – sjældent syn så langt sydpå

Så var der fred i båden, så mig og Henrik J kunne slappe lidt af, til det blev vores tur. Sigten var ca. 10 meter og ingen strøm, der var fine torsk og sej, store nøgensnegle og masser af pilke.

Klart vand til fotograferne

Op igen efter ca. 35 min. Tur nr. 2 sprang jeg over og det gjorde Henrik J. I med Manley og efter 20 min kom Henning og Kenneth også i.

Der skal kigges ind alle steder

Denne gang med svømmefødder på. Kenneth og Henning skulle binde af.

Tilbage i båden med dingleflaske…

Det gik godt, så ind mod havn i lidt bølger fra nordøst, men det gik, da der var kommet en ordentlig skipper ved roret. Herefter var det bare at pakke sammen og hjem. Tak for en god dag på havet!

Søren B