Hvenprammen 1/7-2018

Deltagere Søren, Kenneth, Henning, Benny

Oprindeligt var det planen at vi ville dykke på Ceylon, men vi ombestemte os i sidste øjeblik og tog til Hvenprammen i stedet.

Der er heldigvis ikke plads til alt for meget grej…

Vejret var godt, som de sidste to måneder, men da vejrudsigten sagde at det ville blæse op i løbet af dagen, valgte vi at dykke ét dyk.

Der lever masser af hvirvelløse dyr på Hvenprammeen

Da vi kom til destinationen var der så godt som ingen strøm, men dog lidt bølger. Sigten på bunden var 4-5 m på den ene side af vraget, men kun 1-2 m på den anden side, selv om der nærmest heller ikke var nogen strøm dernede. Først dykkede Kenneth og Henning, og derefter Søren og undertegnede. Da os på det sidste hold kom op, var strømmen i overfladen taget lidt til, og som forventet var det også begyndt at blæse lidt op på hjemturen. Da vraget er ret nemt at overskue, blev det til nogle forholdsvis korte dyk på 30-40 min.

Den løber vist ingen steder!

Der var selvfølgelig en masse anemoner og andre vækster på vraget, men ikke ret mange fisk. Hold 1 rapporterede om at de havde set en torsk der sad fast i noget net på vraget, men vi på hold 2 fandt den ikke. Vi fandt dog en anden halvstor torsk neden under vraget.

Hov-hov! Det er vist ikke DIR…

Alt i alt et godt dyk, og vi var hjemme i Farum igen kl. 13:40, så der var tid til også at nå andre ting denne søndag.

 

Skrevet af Benny Nordstrøm.