Undervandsjagt – Kold start d. 2/12 2017

Mens vi venter på den anden beretning fra vores undervandsjagt weekend på Stevns (blink, blink, host, host Erik S), kan vi fordrive tiden med følgende beretning:

Koldt og godt vejr på Sundet

Da den tidligere stormester fra det Finske landshold Toumat Mygsilaksi kom på besøg, blev sæsonens sidste undervandsjagttur arrangeret.

Vi var 5 tilmeldte til bådtur til Ryggen efter torsk, nemlig, Morten, Mikkel, Benny, Toumas og Jess. Med en af årets første frostdage tikkede meldingerne ind om biler, der ikke kunne starte og låse der var frosset til. Det lykkedes med professionel assistance at få alle til havnen.

Ring til en livline.. Og husk det!

Trods de små bump på vejen blev Havtasken sat i vandet, og det lykkedes at få alle med. Nu var det Havtasken der vinterdrillede og ikke ville starte. Efter en del forsøg og panik blev der ringet til Jørgen for at høre om båden havde været startet efter service; Jørgen kunne melde at alt var ok og den havde kørt. Herefter blev der i panik ringet videre til Juhl, der kunne foreslå mortorstart-spray. Til sidst med en tålmodig Steffen i røret, blev bådføreren guidet igennem en masse tjek punkter, hvor alt var ok. Til sidst forslog Steffen at tjekke dødmandsknappen og vupti spandt den kære Havtaske som en mis. Argh…Mange tak til alle for vejledning og hjælp.

Af sted det gik med 5 mand om bord til Ryggen. Fantastisk dag med skinnende sol og god sigt.

Sol på Ryggen

Desværre var der sig ikke mange fisk og de store torskestimer udeblev. Der blev taget lidt flade og spottet lidt torsk.

Et af turens højdepunkter – frokost!

Herefter frokost på Middelgrunden og næste dyk forgik på Uvjagt prammen ved Nordhavn.

Så var der endelig lidt på “Stringeren”

Vi sluttede dagen af med sidste dyk nord for Skovshovedhavn og bum bum…., så var der fanget et par fine torsk.

Der var fisk ved havnen…

Super dag med masser af Havbasser på uvjagt tur i december.

Jess