“Kridt-pram”, “Porcelænsvraget” og Baltic – Rødvig d. 6/7 2017

Jeg var lovet fint vejr og ingen dyk på Otto, så det takkede jeg ja til. Efter ca. 1:50 kørsel, nåede jeg Rødvig. Peter var allerede i båden, men jeg skulle lige lette ryggen, før jeg fik læsset båden.

PPP venter – han er åbenbart blevet en tålmodig mand…

Af sted ud i det gode vejr, hvor første dyk var på ny position på ca. 25 meter dybde og hvor der var rigtig klart vand. Det viste sig at være en lille pram med masser af kridt fra bruddet på Stevns, så det var ikke rigtig noget.

Der var lidt til ombygningen…

Dyk nr. 2 var på noget vi mener er ”Porcelæns-vraget”, men det passede ikke helt med positionen, men det var fyldt med klinker og kloakrør fra Bonholm – fint lille vrag!

Bornholmske byggematerialer

Og dyk 3 var et gammelt stort sejlskib, jeg tror det hed Baltic, rigtig fint gammel træskib. Peter bandt på og jeg bandt af og det virker fint, da der ikke var noget vind.

Ingen strøm, ingen bølger, god sigt – hvor er udfordringerne?

Alt i alt var det en rigtig god dag på havet 😃

Forfatter-selfie!

Søren B