Søndags Hygge på Stevns (UV Rugby)

2013, november 24 – Én måned til Jul

Søndagshygge på Stevns

ADVARSEL

Overlæggeren for’ dagens brokkehoved’ er sænket markant, så det er tid til at pudse søndagsskole manérerne af, hvis du ikke vil være referent.

Set i bagklogskabens ulideligt klare lys, var Jess var mistænksom stille før og under kampen – til et stykke inde i 2. halvleg. Lige indtil undertegnede gik på land efter et ærgerligt (dumt) boldtab – og ytrede et stille ’P.s’ i et anfald af selvkritik. Jess, der på det tidspunkt befandt sig på bunden af bassinet flere meter fra kanten – materialiserede sig på forunderligvis bag mig, med en pegende finger og ordene ’Brokrøv – du brokker dig hele tiden – du skriver referat’ . Spooky… et hvert forsøg på forklaring blev ubarmhjertigt skudt ned.

Referat

9 søndagsfriske havbasser – og Kim, mødte søndag eftermiddag 7 mand fra Stevns i Store Heddinge. Hjemmeklubben havde i dagens anledning sørget for at hovedgaden var gravet op og drejet omkørsels skiltene, så de alle viste ud af byen. Men Havbasser på tur giver ikke op så let… De fleste af os nåede frem i så god tid, at den obligatoriske opvarmning (saunaen) blev gennemført.

Hold inddelingen gik forbløffende hurtig – der var nærmest tale om ’god ro og orden’ – årsagen hertil, skal jeg ikke spekulere i. Undertegnede tjekkede bundforholdene, efter et ordentligt skud otrivin i omklædningen – så der var ikke belæg for et sent afbud – det var også for koldt at stå på bassinkanten.

Jens lagde ud som lyn og torden og scorede hurtigt 4 mål (rygtebaseret oplysning – fakta må hentes ved statistikerne), herefter måtte vi erklære Stevnsfortet for lukket.

2. halvleg blev en glidebane for havbasserne, 5 mål blev sat ind – undertegnede stod for et enkelt. Mik spillede mig godt fri under kurven, så på baggrund af Jens´ træning vippede jeg målmanden af kurven og lagde bolde i – ren A-B-C. Ikke et ord om frygt for hån, træning i  koldvands bassin og uendelige runder af kvaje øl , hvis jeg havde misset..

Nedturen bestod i 3 unødvendige mål til Stevns – så samlet 9-3.

 

Om det var fordi det var søndag eller blot ’dagen derpå’ må stå ubesvaret, men fakta er:

Kampråb: 0

Udvisninger: 0

Mål af kim: 1

Afslutningsvis må vi erklære Stevns for dårlige tabere – slynglerne havde slukket for saunaen!!

Det forhindrede dog ikke basserne i at drikke kold øl i lunken sauna. Og som glasuren på lagkagen, så havde Jess sørget for studenterbrød fra Farumhus Konditori som vi udiplomatisk indtog i forhallen, så spillerne fra Stevns kunne overvære det fra den anden side af glasvæggen. Det udløste en slet skjult forespørgsel om medlemskab J

 

Vel ude af Store Heddinge, ramte vi Køge og Burger King på vejen hjem.

 

Lang dag, afgang 13.30, hjemme kl. 19.00 – stadig ubesejret.

 

Jyde Jesper.