Robert og Grill

25/5-2012

En sommer aften der blev brugt på dykning og grillFlemming var alene hjemme og det skulle udnyttes til noget hygge, så han lavede en aften tur til Robert og Hven, vi var flere der syntes om den ide, sten, søren, kim, Steffen, og jeg sagde hunden Anders. De andre måtte vente 20 min i havnen på mig, inden jeg var slubbet helt fri af den sædvanlige trafik. Søren havde lavet super lækker salat, og der var både salat og salat i, og lidt speed ost, og så havde han bagt det lækreste brød med oliven og brandneller i, Flemse stod for gril og kul, og jeg klarede resten, det vil selvfølgelig sige minimum 5 pølser per mand.

DrivertDrivert

Dykningen gik glidende, dog må jeg nævne er jeg prøvede noget meget ubehageligt under sejladsen, vi var taget af sted i et eller andet stort gråt metalmonster og der sprøjtede vand ind hvor der burde være tørt- føj.

Vi havde planlagt at grille inde på camping pladsen, men træ molen var ødelagt af vinterens storme, så det var ikke lige sådan at ligge til sikkert, derfor valgte vi, at gå ind i  den lille havn ved siden af, og nok til stor irritation fra de andre i havnen, da vi var meget højlydte under vores historiefortællinger fra livets erfaringer. Der kom hurtigt gang i grillen, men jeg havde også øvet mig en del her på det sidste i perioden med godt vejr. Søren var grilmester og fuldt ud styr på pølserne korte som lange, blege som branket. Der blev indtaget en del mad og hurtigt, men folk var også i skarp træning fra lysekil turen.

Grill på Hven Grill på Hven

Der blev pakket sammen og vi sejlede hjem til Rungsted i havblik med en smuk rød himmel og de fleste var hjemme i god tid og inden div. Broer lukker.

Lidt video fra turen