Undine

18/9-2009

På den igen  Torsdag aften gik med at fylde flasker, for vi var enige om at når det gode vejr ville fortsætte, så ville vi også – vi står ikke tilbage for nogen eller noget. Næste dag skulle derfor heller ikke være arbejdsdag, men dykkedag og med gårdsdagens gode sigt og vejr i hukommelsen, var det dejligt at stå op, smøre madpakke og køre til Kastrup for at mødes med Henrik, Kasper og Anders P.

Undine i sin pragt

Snart var vi i Smygehamn, for i dag ville vi til en afveksling se noget stort jern og havde derfor valgt Undine som dykkemål. Dette vrag er altid en succes, der er så meget at se på at uanset hvor man lander på vraget, er der mulighed for nye udfordringer, også selvom det er dyk nr.50 på stedet.

Team ErbstTeam Erbst

Ankommet til positionen hilste vi lige på ”Team Erbst”, som vi godt vidste ville være der i dag, de havde gjort fast i broen, så vi tog agterenden. Nu kunne jeg godt skrive en hel masse om mit dyk, den fantastiske sigt, de imponerende kanoner, turen gennem gangen i agterbygningen, de utallige detaljer på både skibets konstruktion og udformning, såvel som interiørets mangfoldighed. Men dels føler jeg, at jeg bare gentager mig selv og dels har jeg lige skrevet én beretning og min skrivefinger er lidt øm.

Hygge på ØstersøenHygge på Østersøen

Nå, men det var i sandhed en dejlig tur, alle havde nogle gode dyk og jeg så kun begejstrede ansigter. Vejret var som dagen før perfekt og da vi sejlede ind var det til en utrolig smuk himmel, farvet rød af den nedgående sol. Sigten havde også denne dag været laaangt over gennemsnittet, selv for Østersøen og lige nu, sidder jeg bare og tænker på at komme afsted igen.

Efter en lang dag

Allan Jensen